Mutfak komisi [Turkey]


 

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zinciri ve akıl almaz lezzet durağı Tavuk Dünyası’nın Viaport Marina Tuzla şubesinde yer alan restoranında görevlendirilmek üzere; "Aşçı , Komi , Tavacı ” arıyoruz!

2012 yılında kurulan Tavuk Dünyası, bugün 270 restoranı ile tavuk ağırlıklı menülerini tüketicilerle buluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, tüketicilere alışılmışın dışında bir konsept sunan Tavuk Dünyası, Türkiye’de yeme -içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturdu. Kendine özgü sosları ve uygun fiyatlı menüleri ile Tavuk Dünyası farklı damak tatları ve bütçelere sahip geniş topluluklara hitap ediyor. 2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ile ortaklığa giden Tavuk Dünyası, Mediterra Capital’in finansal ve stratejik desteğiyle daha da hızlı büyümeyi ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşımaya hız kesmeden devam ediyor.

“ITQI Üstün Lezzet Ödülleri” alan Tavuk Dünyası, “Harika Bir İş Yeri” olarak “Great Place to Work” sertifikasına sahiptir. Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden biri olan Tavuk Dünyası, “Gagawa” markasıyla Rusya’da ve İspanya’da faaliyet gösteren restoranlarıyla da başarısını uluslararası alanda sürdürmektedir.

GENEL NİTELİKLER

  • Tercihen lise mezunu,
  • Perakende alanında en az 2 yıl deneyimli (tercihen restoran veya gıda sektöründe),
  • Restoranın genel işleyiş düzeni bilgisine sahip,
  • Mutfak yönetimi ve organize etme becerisi yüksek,
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın ve ekip yönetiminde başarılı,
  • Gıda Güvenliği ve hijyen kurallarına hakim,
  • İletişim becerisi yüksek,

İŞ TANIMI

  • Açılış / Servis öncesi mutfak düzeninde gerekli hazırlıkların yapılması, açılış, kapanış ve haftalık kontrol listelerinde belirtilen işlerin yerine getirilmesinin sağlanması,
  • Misafirlerimize profesyonel standartlarda istediği ürünü sağlıklı ve lezzetli bir şekilde sunabilmek için ürün pişirme standartlarının ve sunum standartlarının tam ve eksiksiz olarak yapılması,
  • Siparişlerin hazırlanışı sırasında gerekli malzemenin tam ve taze olup olmadığının kontrol edilmesi,
  • Siparişlerin uygun sürede hazırlanması,
  • Sunum öncesi son kontrollerin yapılması ve siparişlerin, servisten sorumlu ekip arkadaşlarına eksiksiz teslim edilmesi
  • Misafir memnuniyetinin "gıda güvenliği, hijyen, kalite, servis ve hız" ile her zaman en iyi seviyede tutulması,
  • Mutfakta kullanılan araç gereçlerin bakımının ve temizliğinin yapılmasının sağlanması ve denetlemesi
  • Mutfak alanının ve ekibinin yönetimi, maliyet kontrol, kayıp vb. bilgilerin yöneticiye aktarılması
  • Zamanında tüketilmeyen yiyeceklerin imha edilmesi

İLETİŞİM Enes BEY :538 893 1697

İş Türü: Tam zamanlı

Maaş: 8.500,00TRY - 15.000,00TRY aylık

Ulaşım/Taşınma İmkanı:

  • istanbul'da: İşe ulaşım imkanı olması veya çalışmaya başlamadan önce taşınmayı planlıyor olması gerekir (Zorunlu)

Deneyim:

  • Tercihen: 1 yıl (Tercih edilir)


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال